Par organisma attīrīšanu jeb detoksikāciju parasti runā pavasarī un vasarā, kad daba piedāvā daudz veselīgu zaļumu, un lielai daļai cilvēku kļūst aktuāli iegūt slaidu figūru, atjaunot organisma “vieglumu” vai vienkārši uzlabot savu veselību!
Kas tad īsti ir detoksikācija? Detoksikācija ir vērtīgs palīgs gan veselības uzlabošanā, gan slimību profilaksē. Pašā pamatā, detoksikācijai palīdz organisma attīrīšanai no toksīniem – vielām, kas ir potenciāli bīstamas veselībai. 

Pētījumi rāda, ka mūsu detoksikācijas sistēma ir tikpat unikāla kā mūsu pirkstu nospiedumi. To ietekmē dažādu faktoru kopums, sākot no gēniem, diētas un beidzot ar mūsu nodarbošanos. Daži cilvēki tik tiešām spēj efektīvi atbrīvoties no kaitīgajām vielām, kas nokļuvušas to organismā. Diemžēl citi to nevar, un tas var izraisīt nevēlamo vielu uzkrāšanos, kas bojā veselību, kas turklāt novājina organismu un tādejādi paaugstina baktēriju piesaisti (vīrusi, slimības utt.). 

Laikā, kad zaļie pārtikas augi (lapas, salāti u.c.) ir diezgan ierobežota daudzumā, piemēram, ka tagad ziemā, tad lielisks veids ir ņemt palīgā analogos līdzekļus, kas ir tikpat uzticami un veselīgi! Veselības Pasaule iesaka savu pēdējo gadu vienu no populārākajiem produktiem uztura bagātinātāju sadaļā - SUPER GREENS. Tas ir lielisks antioksidants un efektīvs palīgs, ja ir vēlme attīrīt savu ķermeni. 

SUPER GREENS fantastiska antioksidantu un detoksikācijas formula. SUPER GREENS ir bioaktīvs maisījums, kas satur dažādu dehidrētu zaļumu sulu, ieskaitot organisko miežu zāli, hlorellu un spirulīnu, aktīvo baktēriju kultūras, šķiedrvielas un vitamīnu C no Acerola kiršiem. SUPER GREENS pulveris ir bagāts ar flavonoīdiem, mikroelementu un fitonetiem, kas palīdz organismam sintezēt olbaltumvielas un uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Kā lietot? Pavisam vienkārši, ieteicamā deva ir 1-2 porcijas dienā. Samaisīt 10 g pulvera ar 200 ml ūdeni. Mēs iesakām lietot uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo un novēlam ātrāk sajust vieglumu savā ķermenī!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.